Een foto op dik karton afdrukken geeft jouw afbeelding een duurzame en industriële uitstraling. Het dikke karton is ook nog eens 100% recyclebaar. Dikke bedrukte kartonnen borden kennen we onder de merknaam Reboard en in mindere mate onder de naam Beelite. Reboard bedrukken we rechtstreeks met onze uv-printer. Dit dikke karton met honingraatstructuur lijkt massief en heeft een dubbelzijdige witte toplaag die zich uitstekend laat bedrukken.

Foto op dik karton afdrukken met een reclameboodschap.

Deze borden zijn ideaal voor een binnentoepassing. De Reboard borden zijn goedkoop en een dikte van 16 mm geeft de kartonnen borden een stoere en duurzame uitstraling. Het bedrukte karton kunnen we ook voor je maken in een bijzondere vorm, rond, ovaal of in de vorm van jouw logo.Dit geeft jouw reclame meer attentiewaarde en uitstraling.

 

Gepersonaliseerde foto’s op dik karton afdrukken.

Behalve als display materiaal voor beurzen, winkels of andere instore toepassingen kun je de kartonnen borden bedrukken met leuke gepersonaliseerde afbeeldingen voor in huis of in je kantoor. Een enkel bord of bijvoorbeeld een collage. De mal voor de collage krijg je meegeleverd, zodat de montage een makkie is.

Montage van dikke bedrukte kartonnen borden.

Je kunt de bedrukte kartonnen borden gemakkelijk monteren. De borden zijn licht en sterk en zijn met een stukje dubbelzijdig tape eenvoudig tegen een muur aan te brengen en, ook niet onbelangrijk, gemakkelijk weer te verwijderen. Heb je een meer gestructureerde muur of vind je een paar rvs afstandhouders ook wel stoer? In dat geval maken we in elke hoek een gaatje en kun je in de shop eenvoudig afstandhouders mee bestellen.

,

 

De prijzen van dik karton bedrukken.

Dik karton bedrukken we op 16 mm dik materiaal. Alleen in 16 mm omdat deze uitvoering maar een fractie duurder is dan de 10 mm versie. De 6 mm extra geeft het product meer body. We hebben op de site een handige online configurator ontwikkeld waarmee je eenvoudig jouw product samenstelt. De configurator maakt ook meteen de prijzen zichtbaar. Upload je ontwerp en klaar.

Voor Reboard displays en meer hebben we een aparte pagina.

Heb je geen ontwerp? Vraag onze designers om een spetterend ontwerp.