Lichtbak rechthoekig

Lichtbakken

– Incl. opdruk
– LED verlichting
– Iedere afmeting mogelijk

Samenstellen

Kassa schermen van kunststof zijn inmiddels helemaal ingeburgerd in het winkelbeeld. De schermen beschermen ons tegen het coronavirus (Covid-19). Vooral werknemers met veel klantcontact verdienen een optimale bescherming. Na de eerste hausse aan kassa schermen waarbij iedereen snel en soms overhaast in actie is gekomen. Om op korte termijn het personeel zo goed mogelijk te beschermen zijn een aantal kansen nog niet benut. Nu is de tijd aangebroken om de schermen te:

  1. personaliseren 
  2. functionaliseren 
  3. en op maat te maken

Voordat we hier op door gaan eerste een stukje over het te gebruiken materiaal. Dat is belangrijk omdat sommige materialen niet of slecht te krijgen zijn.

Kassa schermen van plexiglas of polycarbonaat.

Op dit moment, eind april, is er een tekort aan kunststof waar je doorheen kunt kijken. Omdat plexiglas (acrylaat of perspex) de goedkoopste oplossing is is dit materiaal compleet uitverkocht en is pas over 3 a 4 weken weer beperkt leverbaar. De beperking zit in afwijkende maten en kwaliteiten. Gelukkig is voor kassa schermen geen hoogwaardig, zogenaamd gegoten acrylaat, noodzakelijk. De schermen moeten tegenhouden en rechtop blijven staan. De dikte is dus eigenlijk de belangrijkste factor.

De slechte beschikbaarheid van plexiglas biedt weer kansen voor andere materialen zoals polyester en polycarbonaat. Behalve het feit dat beide materialen duurder zijn hebben polycarbonaat en  polyester drie belangrijke voordelen:

  1. Krast minder snel dan plexiglas, wat weer iets anders is dan kraswerend.
  2. Is slagvast en brandwerend.
  3. Te reinigen met alle schoonmaakmiddelen. Plexiglas kan snel  vertroebelen met middelen als bijvoorbeeld Glassex.

Polycarbonaat of polyester zijn dus interessante materialen voor de productie van kassaschermen. Of andere plexiglas schermen, zoals balieschermen en staande preventie schermen. 

Personaliseren

We kunnen de kassa schermen voor je personaliseren. Met andere woorden voorzien van een logo, een huisstijl element of een slogan. Maar je kunt de spatschermen uiteraard ook blanco bestellen. Met gepersonaliseerde schermen komt jouw logo bij het afrekenen nog een extra onder de aandacht. Uit onderzoek is gebleken dat het terugkeren van jouw merk bij de kassa erg belangrijk is. Voor veel klanten is dat even een rustmoment. Ze kijken om zich heen en kunnen echt in contact komen met jouw merk. Een klant kan zich nu makkelijker herinneren waar de aanschaf is gedaan. Dus het antwoord op de vraag: ‘waar heb je dat gekocht?’ Is eenvoudig gegeven.

Functionaliseren van kassa schermen 

Uiteraard moeten de kassa schermen functioneel zijn. Want ze moeten ons bescherming bieden tegen het coronavirus. Om te helpen bij het goed functioneren moeten we zorgen dat de schermen groot genoeg zijn en dat ze op de juiste hoogte worden opgehangen. Daarom leveren we de schermen met een fraai ophangsysteem dat jezelf eenvoudig op de juiste hoogte kunt afstellen.

Ook zien we in de praktijk dat bedrijven een rand rondom het scherm aanbrengen. Dit om een botsing met het scherm te voorkomen. De omranding wordt meestal aangebracht met een schilderstape die er na enige tijd slordig uitziet. We printen daarom net zo makkelijk de omranding in iedere gewenste kleur op het scherm. Dit geeft een mooie, verzorgde en duurzame uitstraling.

Bedrukte coronaschermen

In de praktijk worden veel schermen voorzien van een sticker met een logo of mededeling. En in vrijwel alle gevallen voorzien van een markering, zodat men niet tegen het (hangende) scherm op botst. De markering wordt vaak aangebracht met schilderstape die na enige tijd gaat opkrullen en loslaten. ME Print & Sign biedt de coronaschermen aan inclusief deze markering en de mogelijk de schermen te personaliseren. Op deze manier maak je van een nuttige en noodzakelijke beschermplaat een eye-cather voor je bedrijf.

Op maat gemaakt

Een standaard afmeting voor de kassa schermen is te mooi om waar te zijn. Daarom maken we ze precies op maat. Een scherm dat net zo breed is als de balie staat stukken strakker dan één die te breed of te smal is. En uiteraard de juiste hoogte om jou en jouw medewerkers optimaal te beschermen tegen het coronavirus.

Heb je andere wensen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we in alle rust jouw project bespreken en een passende oplossing bedenken.

kassa schermen bestellen