Het vervoer van lichtbakken, freesletters en grote reclameborden klinkt een stuk simpeler dan de praktijk doet uitwijzen. De afmetingen vallen vaak buiten het bereik van de vervoerders als GLS, DPD of PostNL. Niet dat onze pakketten zwaar zijn, maar ze zijn vaak langer dan gebruikelijk. Ook zijn de producten kwetsbaar, het gebruikelijke gooi en smijdwerk is uit de boze.

‘Zo hebben we wel eens borden terug gekregen die met een heftruck lepel waren doorboord’

In onze zoektocht naar een vervoerder die onze problemen begrijpt kwamen we uiteindelijk uit bij de firma Logique uit Nijverdal. Een vervoerder die weet wat dedicated vracht betekent.

Grote pakketten.

Logique is een specialist in het vervoer van speciale objecten. Vervoer van lichtbakken, freesletters en grote reclameborden is voor hen dan ook geen probleem. Alle signproducten worden bij ons opgehaald, één keer overgeladen en binnen vier dagen bij de klant bezorgd. Voor onze grote en kwetsbare producten moeten we ons dan ook niet gek laten maken door het ‘next day delivery’ tegen een bodemprijs.
Omdat we jouw producten op maat maken is het principe van next day delivery ook niet meer doorslaggevend. Het product is simpelweg niet de volgende dag klaar, maar heb je een opening van je bedrijf en heb je de lichtbakken binnen 4 dagen nodig? Dan kunnen we dat altijd voor je regelen.
Jouw producten worden niet op goedkoopste manier verzonden. Maar wat is er niet prettiger dan meteen met je bestelde producten aan de slag gaan. Niets is teleurstellender dan het retourneren van beschadigde producten en het afwachten van de volgende levering.
Samen met Logique kunnen we je een solide en betrouwbare levering garanderen.

Kleine pakketjes

De meeste vervoerders die dagelijks door de straat rijden zijn goed uitgerust om pakketjes rond te brengen die aan een bepaalde gordelomvang voldoen. De gordel omvang formule is: de lengte + 2x de hoogte + 2x de diepte. Dit komt neer op grote dozen.
Ook in deze service kan Logique voorzien. De pakketten worden door Logique opgehaald en verder verwerkt door DPD. DPD kan zorgen voor een next day delivery.

Al onze logistiek opdrachten hebben we nu bij één partij ondergebracht. Je wordt uiteraard op de hoogte gehouden van de status van jouw pakket door track and trace meldingen.